Takaisin kotisivulleni
Kirjoita vieraskirjaani

VieraskirjaniJarkko
(j-s-r@suomi24.fi)
(ei oo eikä tuu)

moi omistan runeguest kirjan aidon myydä sen 25-30e vantaa helsinki espoo aluelle joten pistä postii tuleen jos kiinostaa!!!!!


Jani
(composer10000@yahoo.com)

Luin Matti järvisen kirjoittaman jutun, ja olen aivan innoissani. Hän todella osaa kirjoittaa mielenkiintoisella tavalla ja jaksoi lukea sen kokonaan, vaikka yleensä en ole mikään kovin lukeva ihminen. Juttu oli pääasiassa faktatietoon perustuva ja yleensä ajatellaan, että se on hyvin tylsää ja useasti se onkin. Mutta tässä oli jotain sellaista, mikä teki siitä mielenkiintoisen. Suosittelen kaikille vilpittömästi tämän jutun lukemista ja jutussa kerrotun tiedon miettimistä, koska luulen, että itse tulen ajattelemaan tätä juttua vielä ainakin viikon verran. T:Jani PS: Olen todella innoissani... =D Hyvä Matti Järvinen!

Kiitos vaan. :) -MJ


Timo Nortamaa
(timonortamaa@surfeu.fi)

Moron! Kaivoin ikivanhan suosikkini pitkästä aikaa esiin ja tulikin ongelmia.... Pystytkö/osaatko/viitsitkö kertoa, koska olet selvästikin perehtynyt mm.Red Alertin maailmaan, niin miten selvitetään yksinpelissä se taso, olikohan se 9 tai 10, missä pitää liittoutuneiden puolella pelattaessa käydä deaktivoimassa kolme tietokonetta, jotteivät venäläisten ydinpommit räjähdä euroopan kaupungeissa. Mikä on järjestys? Vai millä taktiikalla olet sen selvittänyt.Huijauskoodejahan peliin ei muistaaksen ole? Terv.TimoN

En kyllä valitettavasti muista enää oikein mitään Red Alertin tehtävistä. Ehkäpä jostakin päin nettiä löytyisi apua? -MJ


GM from England

I really didn't understand a word but well, your maps of the scenarios are rather excellent! Sorry, I stole them to my own means...


michael heraghty
(http://heraghty.diaryland.com)

where is fancy bread, in the heart or in the head?


Jabathehut
(jabathehut@jippii.fi)

Ihan cool mesta tää...kaikkee matskuu on ihan kivasti...etenki noi tarinat on mielenkiintosia ...jatka samaan tahtiin


Garflem Zixariux

Erittäin vaikuttavat sivut!!!


Instance

Etin tietoa persianlahen sodasta ja LÖYTY!!!!!! Hyvä että joku muuki on kiinostunu filosofiasta


Antti

Hyvät sivut


hanna
(hannakestila@suomi24.fi)

kivat sivut!!!


Rune Quest innokas pelaaja

On siistiä et on muitakin jotka pitää rune questista!!!!!!!!!!!!!! Mä pelaan melkein joka viikko! Tosi hyva roolipel!!!!


ei oo väliä...

joo etin tietoo waltarista ni kai sain jotai täältä..vähän suppeesti tota juttuu..mut ei se mitää!voisit laittaa vähä värii tänne sivuille..sit ois jo ihan jees..(kato,ny vähä kuivat)..sori=)


Jenna
(Enpäs sano!)

Ihan hyvä sivu...:))


Pasi Närhi
(crow87@jippii.fi)

MUT MUUTEN HYVÄT SIVUT!


Pasi Närhi
(crow87@jippii.fi)

Gloranthan kartta on hieman epäselvä aitoon karttaan verrattuna.


Miksa
(http://www.miksa88.cjb.net)

HEI KAIKKI! NYT UUSI SIVUT AVATTU JOSSA ON KAIKKEA KIVAA. PELEJÄ, SOITTOÄÄNIÄ SEKA PALJON MUUTA... KÄY KATSOMASSA JA VIIHDY. SIVUJA PÄIVITELLÄÄN USEIN JOTEN. PELEJÄ JA SOITTOÄÄNIÄ KUTEN MYÖS MUITA PELVELUJA TULEE USEIN LISÄÄ. www.miksa88.cjb.net KÄY KATSOMASSA!


Sini
(sinzi@jippii.fi)
(-)

Ihan sika hyvä sivu!!!


Terhi
(tepa_89@hotmail.com)

Ihan sairaan hyvät sivut !!!


Juppi Karpenter
(acidman@luukku.com)

Kaltaisesi eivät ole arvostettuja nöyrän miehen elämänkatsomuksesta...mutta minä en ole nöyrä. Kysymys on, sillä tiedän sinun olevan erityinen velho tietotekniikan alalla, onko mitään mieltä hankkia netistä uusia ajureita voodoo 2:lle, onko niistä mitänä hyötyä ja mistä helpoin saada? Lisäksi haluaisin tietää ovatko tiedot Rooman tuhosta eksatkeja, luotan sinuun, sillä olen haastanut isäni kaksintaisteluun Rooman tuhojen selvittämisestä eri lähteiden kautta. Onko sinun mahdollista joskus tehdä jopa musiikkiosasto tänne, arvostettuja midi-tiedostoja ja sellaista, usko minua: se vetää väkeä kuin sonta kärpäsiä. Vaikka tietysti sivusi ovatkin...jotain muuta. Onnitteluni tällaiseen paneutumisesta.

Ajureita kannattaa varmaan katsella MB:n Ajuriapajasta. Tuskin uusista ajureista kuitenkaan ihan valtavaa parannusta on, mutta voithan kokeilla. Tietoni Rooman hajoamisesta pohjautuvat lähteisiin, joita tosin en nettiin laittanut siksi, ettei tutkielmaa voisi sellaisenaan käyttää omana historiantutkielmanaan. Näin ollen siis tiedot eivät ole aivan tuulesta temmattuja. :) Musiikkia tuskin tulen sivuilleni laittamaan, koska en ole musiikista erityisen innostunut. Musiikkisivuja on kyllä sen verran paljon, että varmaan jokainen löytää mieleisensä. Kiitokset joka tapauksessa kehuista ja hyvistä kysymyksistä. -MJ


anniina

tosi mageet sivut!!!!!!!!!!!!!! kiitos näistä oli hyötyä


Iraj LAALI
(iraj@iraart.com)

Hello I want to know you are from which contry? and what is you languege?

Finland and Finnish. -MJ


tytöt

enemmän silmäniloa mika waltarista. erittäin hyvä kirjailija


ruchat
(enpäs kerro)

loistavaa staffii...karl mayn kirjat ovat muute loistavii.. monet kotisivut o ihan glizee..täs o paljon hyvää..!


Tuomas

Jeesus on tulossa, oletko valmiina? Muistakaa, Jeesus pelastaa meidät!!!

Huumoria... :) -MJ


Taavi

Hyva ja mielenkiintoinen sivu, mutta yksi pieni virhe loytyi. Alussa sanot etta vahintaan kaksi pelaaja jotka ovat 12 tai vanhempia luovat peli hahmot. Useimmiten se onkin totta, mutta itse aloitin jo 9 vuotiaana joten mitaan tarkkaa ika rajaa ei varmaankaan ole. Tamakin on silti vain pieni virhe, mutta minusta nuorempiakin voitaisiin kannustaa pelaamaan.

Ikäraja on kyllä ihan sellainen tosiasia, että se löytyy muistaakseni RuneQuestin peruspaketin laatikostakin. Ihan niin kuin tietokonepelienkin kohdalla, RuneQuestin ikärajakin on suositus, jonka noudattaminen jää sitten ihan harkinnan varaan. Varmasti alle 12-vuotiaatkin voivat pelata RuneQuestia, mutta RuneQuest on ehkä sen verran mutkikas ja hienosyinen peli, että kypsyys voi olla hyväksi. Varsinkin jos peluuttaa RuneQuestia Gloranthassa, niin 12-vuotiaskin on vielä aika nuori sisäistämään Gloranthan monimutkaisimpia juttuja. No, joka tapauksessa ihmisiä on erilaisia: jotkut alle 12-vuotiaat voivat varmasti pelata ihan hyvin roolia, kun taas jotkut aikuiset eivät pysty siihen. Itse olen kuitenkin vetänyt omiin irkkipeleihini rajan juuri 12 vuoden ikään. -MJ


Mostal
(Miika@veljeksetahola.fi)

Tosi hyvät sivut! Yksi pyynto kaikille yleisesti: Älkää kiroilko tälleen yleisesti.


DuDeX
(en kerro)

Jaa-a... Waltarista hiukan liian vähän tietoo... Nii ja oon KOALAn kaa samaa mielt vois hiukan kaunistella... muuten pyörii moitettomasti ;)


Okko
(dreamspace@luukku.com)
(-)

Muuten hyvät sivut, mutta mac-käyttäjänä nuo microsoftin tuoteet eivät toimi.. pistäisi pdf:äffänä niin kuin useimmilla muilla sivuilla.. paljon kätevämpi ja toimii kaikilla platformeilla.. itse käytän ainoastaa pdf-tiedostoja, kun levitän tietoa netissä... ps. se tulevaisuus peli oli hyvä, mutta siihen voisit kehitellä kokonaan muita mahdollisuuksia..


Galen
(Anaconda2710@hotmail.com)

Nämä sivut ovat loistavaa tavaraa täynnä. Jatka samaa rataa.


juuni

moikka
Sivu 4

Sivu 2

Pääsivu
RuneQuest
Lukeminen
Linkit
Tietokonepelit
Filosofia
Matematiikka
Tulevaisuuspeli
Palaute
Vieraskirja