Vanhat rauniot

1. Lammikko
Muurit rajoittuvat pieneen lampeen, josta virtaa pikkuruinen joki. Joki päättyy keskuslinnan yhteen kulmaan. Vesi on sameaa ja täynnä liejua.

2. Luoteistorni
Tornin katto on romahtanut, mutta seinät ovat vielä pystyssä. Se on noin viisi metriä korkea.

3. Lounaistorni
Torni on hyvässä kunnossa. Se on noin viisi metriä korkea, kuten luoteistornikin.
Torni on entinen viljavarasto. Nykyään siellä asustaa ghoulpariskunta.
Tarkempi kuvaus tornista

4. Sotapuut
Tässä kohdassa on muurissa aukko. Aukon tukkii kolme jykevää puuta. Puut ovat todellisuudessa sotapuita, eläviä olentoja, jotka vartioivat aukkoa. Ne hyökkäävät kenen tahansa tarpeeksi lähelle tulevan kimppuun, mutta eivät häiritse raunioalueella pysyvästi asustavia olentoja.
Sotapuiden tiedot

5. Maa-alkeisvoima
Tässä kohdassa on maa-alkeisvoima, joka on maan sisässä ja hyökkää heti kenen tahansa kimppuun, joka tallaa sitä.
Maa-alkeisvoiman tiedot

6. Dracoliskot
Näillä kohdin seisoskelee joukko dracoliskoja vartiossa. Joukko koostuu yhdestä soturidracoliskosta ja kolmesta dracoliskotiedustelijasta. He vartioivat koko muurintakaista aluetta ja hyökkäävät tunkeilijoiden kimppuun välittömästi.
Dracoliskojen tiedot

7. Lodrilin pyhättö
Tämä vanha ja osittain hajonnut rakennus on entinen Lodrilin pyhättö. Rakennus on neliönmuotoinen ja sen katossa on joskus ollut kivinen kupoli. Nyt kupoli on rikki ja sen palaset ovat romahtaneet rakennuksen sisään.
Tarkempi kuvaus Lodrilin pyhätöstä

8. Maan temppeli
Tämä neliönmuotoinen ja hyvinsäilynyt rakennus oli ennen maanjumalattarien temppeli. Rakennus on muurattu tiilistä ja sen seinät ovat kestäneet ajan rasituksen.
Tarkempi kuvaus maan temppelistä

9. Keskuslinna
Tämä suuri rakennus oli ennen kylän johtajan asunto. Sen kulmissa oli ennen tornit, mutta nyt koillistorni on kokonaan kadonnut läheisestä lammesta virtaavan samean joen syövyttämänä. Tornin paikalla on limainen sienien ja kasvillisuuden täyttämä alue, jonka alla on vettä noin viiden metrin syvyydeltä.
Tarkempi kuvaus keskuslinnasta