Keskuslinna

1. Välikkö
Linnan etuoviin on maalattu kohtauksia erilaisista taistelusta. Maali on tosin melko haalistunutta. Välikössä on kaksi luurankoa vartioimassa sisäänkäyntiä. Ne hyökkäävät kenen tahansa ei-vivamortilaisen kimppuun ja taistelevat tuhoutumiseensa saakka.
Luurankojen tiedot

2. Aula
Tämä huone toimi ennen keskuslinnan aulana. Seinille on maalattu haalistuneita kuvia taisteluista.

3. Zombihuone
Tässä huoneessa on kolme liskolaiszombia, jotka vartioivat huonetta. Ne eivät poistu sieltä, mutta hyökkäävät kenen tahansa huoneeseen tulevan ei-vivamortilaisen kimppuun. Huoneessa ei kuitenkaan ole mitään arvokasta, vartijoista huolimatta.
Liskolaiszombien tiedot

4. Luoteistorni
Tämän tornin katto, kuten kahden muunkin tornin, on hajonnut aikoja sitten. Tornin ovi on selällään. Torni toimii tällä hetkellä neljän jättiläiskuoriaisen pesänä, jota ne myös puolustavat tunkeilijoilta.
Jättiläiskuoriaisten tiedot

5. Kivieste
Tässä kohti käytävän tukkii valtava kiviröykkiö. Niiden raivaaminen ei ole mahdotonta, mutta on raskasta ja aikaavievää.

6. Limakuoppa
Tässä kohti on linnan lattiassa noin puolen metrin syvyinen kuoppa, joka on täynnä vihreää, rauhatonta limaa. Kuopan yli on helppo hypätä (Hyppy-heitto +50 %:lla), mutta liman seassa asustaa gorp, joka hyökkää ylittäjän kimppuun. Lima ei ole myrkyllistä, mutta haisee pahalle.
Gorpin tiedot

7. Toinen limakuoppa
Tässä kohti on lattiassa vielä edellistä suurempi kuoppa, joka on täynnä melko nestemäistä vihreää limaa. Kuoppa on tällä kertaa metrin syvyinen, mutta limassa ei ole gorpia. Kuopan voi ylittää keinottelemalla itsensä varovasti sen ohi kuopan reunoja myöten (NPP x 5 -heitto) tai hyppäämällä suoraan yli (Hyppy-heitto). Tämäkään lima ei ole myrkyllistä, mutta haisee pahalle.

8. Kaakkoistorni
Torni on tyhjä lukuunottamatta sen seinään sidottua sylfiä. Sylfi yrittää tappaa torniin tulijat nostamalla heidät viidentoista metrin korkeuteen ja pudottamalla heidät sitten alas.
Sylfin tiedot

9. Ruumishuone
Tämän huoneen seinät on maalattu kauttaaltaan punaisiksi verellä. Lattialla lojuu neljä päätöntä ja alastonta ruumista, joista kaksi on ihmisten, yksi haltian ja yksi broon. Kaaoskulteista jotakin tietävä voisi yhdistää ruumiit Thanatarin palvojiin.

10. Porrashuone
Tämä huone on aivan pilkkopimeä ja sen ilma tuntuu kuumalta ja kostealta. Soihdut, lyhdyt ja muut happea tarvitsevat valonlähteet sammuvat tässä huoneessa. Maagiset valot tosin toimivat. Huoneen portaita vartioi varjo, joka hyökkää kaikkien ei-vivamortilaisten kimppuun. Pimeyden vuoksi varjoon kohdistuvien hyökkäysten osumamahdollisuudesta vähennetään 75 %.
Varjon tiedot

11. Sisäpiha
Tänne johtava pronssilla vahvistettu puuovi on juuttunut lujasti kiinni. Sen saa auki vain murtamalla. Ovella on 10 panssaripistettä. Sisäpiha on kauttaaltaa erilaisen kasvillisuuden peitossa. Tällä kasvaa jopa joitakin matalia puita, joiden lehvien varjossa on lukuisia sieniä. Piha on kolmen pimeähaltian asuinpaikka. He eivät ole väkivaltaisia, mutta puolustautuvat mikäli heidän kimppuunsa käydään. Maan temppelin ghouljoukko on jo muutamia kertoja yrittänyt tunkeutua sisäpihalle limalammikon kautta, mutta heidät on torjuttu.
Pimeähaltioiden tiedot

12. Limalammikko
Tämän kohdan alla on noin viiden metrin syvyydeltä limaista ja sameaa vettä, jonka päälle on kehittynyt melkoisesti erilaista kasvillisuutta, lähinnä suuri määrä vesikasveja ja niiden alla sieniä. Vesi ei ole haitallista, ellei sitä saa suuhunsa.

13. Halkopino
Tässä kohti on mädäntyneiden halkojen muodostama kasa. Niiden alta voi löytää hopealautasen (arvo 100 lunaria).

14. Kellarin porrashuone

Portaiden vieressä on iso kasa erilaisia haisevia jätteitä (ulosteita, luita, kankaanpalasia, jne.). Jätekasassa asustaa gorp, joka vartioi huonetta ja hyökkää tunkeilijoiden kimppuun. Kasan vieressä on puuovi, johon on maalattu verellä Kaaoksen, Pimeyden, Liikkeen ja Epäkuoleman riimut.
Gorpin tiedot

15. Kaaosjumalien temppeli
Tämä kammio on keskuslinnan herran, vampyyri Treneluksen, ylläpitämä temppeli Alkukaaokselle, Vivamortille, Pocharngolle ja Thanille. Huoneessa on kauttaaltaan veren peitossa oleva alttari, joka on kokenut lukuisia uhrausmenoja.

16. Treneluksen asunto
Tämä kammio toimii Treneluksen ja hänen vampyyrivartijansa, Eldokin, asuntona ja hautakammiona. Huoneessa on suuri hauta-arkku ja kasoittain hautamultaa.
Treneluksen ja Eldokin tiedot