Maan temppeli

1. Välikkö
Temppelin ulko-oveen on maalattu Kaaoksen, Pimeyden ja Epäkuoleman riimuja verellä. Niiden alta voi nähdä vanhoja sadonkorjuuta kuvaavia maalauksia.

2. Aula
Tämä huone toimi ennen temppelin aulana. Seinille on maalattu haalistuneita kuvia maanviljelystä ja erilaisista maanjumalattarista.

3. Käytävä
Käytävän seinillä on ollut ennen samanlaisia kuvia kuin aulassakin, mutta ne ovat peittyneet verellä tehtyjen tuherrusten alle. Entiseen aarrekammioon vievään oveen tosin on jäänyt vihreä Onnen riimu.

4. Entinen temppeliosa
Tämä osa temppeliä oli ennen jaettu verhoilla pieniin maanjumalatarille tarkoitettuihin palvontahuoneisiin. Verhot ovat kadonneet aikoja sitten, kuten myös maanjumalatarpatsaatkin. Nyt lattialla lojuu enää kasoittain likaa ja kahdeksan enemmän tai vähemmän mädäntynyttä ruumista, sekä ihmisiä että haltioita. Ruumiilta on viety kaikki aseet ja varusteet, mutta noin 100 lunarin arvosta erilaisia hopearahoja voi löytää, mikäli kestää ruumiista nousevan löyhkän (R-R x 5).

5. Entinen temppeliosa
Tämän huoneen käyttötarkoitus oli ennen sama kuin ylläolevan osankin. Nykyään huone toimii temppelissä asustavien Vivarortia, vampyyrien herraa, palvova haltiaghouljoukko. Joukkoa, joka koostuu kahdestatoista ruskohaltiaghoulista, johtaa kolme kohtalaisen voimakasta viherhaltiaghoulia, joiden herra taas puolestaan on keskuslinnassa asustava Vivamortin vampyyripappi.
Ghoulit nukkuvat päivisin ja lähtevät illan tullen saalistamaan. He osallistuvat myös Vivamortin palvontamenoihin keskuslinnassa pyhäöinä.
Haltiaghouljoukon tiedot

6. Entinen aarrekammio
Tämä entinen temppelin aarrekammio toimii nykyään temppelissä asustavia ghoulien aarrekammiona. Huoneen seinät on tuhrittu epämääräisillä verellä piirretyillä kuvilla ja Kaaoksen riimuilla. Lattialle on asetettu paksu kirja, joka opettaa yökielellä velholoitsut Lisää VMA, Lisää NPP, Hoida vammoja, Halvaus ja Suoja vahingolta. Kirja oli ennen lounaistornissa asuvien ghoulien omaisuutta, mutta temppelin joukko varasti sen.