Lounaistorni

1. Aula
Tämä aula vie puolet tornin tilasta. Sen katto on noin viiden metrin korkeudessa. Huoneen seinustalla on pitkät portaat, jotka vievät kattotasanteelle. Korkea puinen väliseinä erottaa viljavarastot aulasta. Seinässä on kaksi jykevää puuovea, jotka johtavat viljavarastoihin.

2. Viljavarasto
Tämä huone on toiminut ennen kylän viljavarastona, mutta viljat ovat kadonneet jo aika päiviä sitten. Lattialla lojuu viisi puoliksi syötyä ihmisruumista. Ihmiset joutuivat tornissa asuvan ghoulpariskunnan saaliiksi ja tämä huone toimiikin nyt heidän ruokakomeronaan. Kuolleilla ei ole mitään käyttökelposta tavaraa, siitä ghoulit ovat pitäneet huolen.

3. Viljavarasto
Tämä toinen tyhjä viljavarasto toimii tornissa asustavien ghoulien asuntona. Lattialla lojuu joitakin riepuja makuualustoina, mutta muuten huone on tyhjä.
Tornin ghoulit, Dor ja Lorni, ovat hyvinaseistettuja ja ghouleiksi kokeneita taistelijoita. He ovat keränneet tappamiltaan ihmisiltä aseita ja panssareita, joita pitävät yllään. Dor ja Lorni ovat sodassa maan temppelissä asustavia vivamortilaisia haltiaghouleja vastaan.
Dorin ja Lornin tiedot

4. Kattotasanne
Tämä kattotasanne on noin viiden metrin korkeudessa. Sen ympärillä on puolen metrin korkuinen kivistä muurattu suojakaide.