Vaaralinnoituksen asukkaita

Berra Thenga (EPH)
"Valavieras on yksinkertaisesti orja ilman sitä nimeä." "Nyt hiljaa ja kuunnelkaa."
Berra on klaanin sotilaiden johtaja, tiukka ja lyhytsanainen mies, joka haluaa käskyjään toteltavan pullikoimatta. Hän ei ole kovin kookas, mutta lihaksikas ja kantaa lähes aina miekkaa mukanaan. Berra näyttää inhoavan vetkuttelua ja monisanaisuutta, eikä ole kovin kohtelias.

Enestaka Jerakantytär (EPH)
"Sinä... Jos haluaisit, niin voisit soittaa siellä soitintasi. Kuulisin sitä mielelläni." "Chalana on ollut hyvä ja sairaita on vähän."
Enesteka tai Ene, kuten häntä kutsutaan, on Chalana Arroyn noviisi ja kuuluu Vaaralinnoituksen sairaalan henkilökuntaan. Hän on parikymppinen iältään ja melko kaunis. Ene pitää yllään Chalana Arroyn palvojalle tyypillistä valkeaa kaapua. Hän on lempeä ja ystävällinen (toisin kuin yliparantajatar Ashalla) ja pitää musiikista. Ene on ilmeisestikin rakastunut Threl Myrskytuuleen, mutta hänen isänsä Thengred ei ole halukas antamaan tytärtään tilattomalle ja tuntemattomalle miehelle.

Jeraka (EPH)
"Renekotin haluaisi moni nuori nainen napata haaviinsa." "Sinä kuulemma säikähdit yöllä jotakin lammasta." "Sitten se oli MIES."
Jeraka on keski-ikäinen nainen, jonka aviomies on Renekotin sotureita ja jolla on kolme lastakin. Jeraka on luonteeltaan ystävällinen, mutta pitää kovasti juoruilusta. Hän on topakka täti, joka ei turhia kainostele ja sanoo asiat suoraan. Jos Vaaralinnoituksessa tapahtuu jotakin erikoista, Jeraka on todennäköisesti kuullut siitä.

Kangaspiennar Myrskytuuli (EPH)
"Minä olen Kangaspiennar Myrskytuuli. Olen Orlanthin korkein myrskyääni. Ja Vaaralinnoituksen temppelin ylipappi." "Orlanthin tuulet puhdistakoon tämän maan kaikista epäsikiöistä."
Kangaspiennar on Orlanthin myrskyääni ja klaanin neuvoston jäsen. Hän on kookas ja ylväs mies, joka pitää yllään hienoja vaatteita, joissa on runsaasti Ilman riimuja. Luonteeltaan Kangaspiennar on mahtipontinen ja rasistinen. Hän tuntee oman arvonsa ja kohtelee usein ihmisiä töykeästi. Jarstan on kuitenkin saavuttanut hänen suosionsa kunnioittavalla käytöksellään.

Luis (EPH)
"En minä ole sanonut, ettenkö voisi auttaa sinua." "Olen vieläkin varma, että Eurmalilla on tässä näppinsä pelissä."
Luis on Orlanthin akolyytti, joka usein päivystää temppelissä. Hän on ruumiinrakenteelta melkoisen lihava ja hän pitää yllään papillisia riimuin koristeltuja vaatteita. Luis ei ole järjenjuoksultaan kovin nopea, mutta hän on luonteeltaan varsin ystävällinen ja maltillinen. Luis on lisäksi joissakin asioissa varsin itsepintainen.

Renekot Kivi (EPH)
"Olkaa tervetulleet maillemme." "Noh pojat, nyt taas hommiin." "Ei täällä broita ole."
Riskimaan klaanin päällikkö ja johtaja. Renekot on kookas ja komea mies, joka ei halveksi lihaksikaan vaativaa työtä. Hän on suorapuheinen ja orlanthiksi yllättävän suvaitseva. Renekot on naimaton ja hänen huhutaan olevan erittäin haluttu kohde naimattomien naisten keskuudessa.

Shena (EPH)
"Ajatukset lepattavat pakoon vähän niin kuin perhoset." "Minulla oli joku viesti sinne." "Se yksi iso poika oli ilkeä."
Shena on nuori lunarilainen nainen, jolla ilmeisesti päästä vähän vippaa. Hän palvoo Teelo Norria ja on naiivin avomielinen ja auttavainen mutta saattaa myös loukkaantua, jos hänelle ollaan tylyjä. Shena on ulkomuodoltaan melko lyhyt mutta hiukan tukevahko. Hän osaa laittaa ruokaa, mutta maustamisen kanssa on ongelmia.

Thengred (EPH)
"En voi oikein poiketa päällikön käskystä." "Jeraka lähetti sinulle tämän lampaannahan. Vauvaa varten, tietysti."
Thengred on kokenut Renekotin talon mies. Hän on ulkoasultaan aika tavanomaisen näköinen soturi. Luonteeltaan Thengred on varsin mukava mies, joka ei tahdo pahaa juuri kenellekään. Hän suhtautuu ihmisiin tuttavallisesti ja aina valmis auttamaan, vaikka hän ehdoin tahdoin hae ongelmiakaan ja on päällikölle uskollinen. Jeraka on Thengredin vaimo ja Enesteka on hänen tyttärensä.

Riskimaan pääsivu