Muita henkilöitä

Gresios (EPH, nyt kuollut)
"Nainen peittää." "Häpeänainen." "Kissamies. Täällä on. Kostaa. Pakko kostaa, ei hyvä vaimo."
Gresios on ilmeisesti Lunarin imperiumista kotoisin oleva soturi, joka on saapunut Riskimaahan kostamaan "Kissamiehelle" vaimonsa vuoksi. Hänen taisteluvarustukseensa kuuluu suomuhauberkki ja nahkasuojat sekä keihäs ja kilpi, johon oli maalattu ympyrä ja säteitä. Gresios suhtautuu naisiin varsin määräilevästi, eikä selvästikään anna naisille pahemmin arvoa. Hänen kovimpiin tempauksiinsa kuuluu se, että hän pakottaa Alinean peittämään kasvonsa.

Jarstan Ranonpoika (pelaaja ^late, nyt EPH)
"Hän on lisko ja erittäin epäluotettava. Ja lisäksi hän on äl-ii-äs-koo-oo. Eikö se riitä?"
Jarstan on melko hiljainen eikä pidä itsestään koskaan suurta meteliä. Hän on tunnollinen ja ammatiltaan puuseppä. Jarstan on melko isokokoinen muttei kuitenkaan lihava. Hänellä on tummat lyhyehköt hiukset ja tuuhea parta. Vaatteet ovat melko yksinkertaiset ja karkeasta kankaasta valmistetut, selässä paksu viitta ja rinnassa kaunis pronssinen koru. Jarstanin huhutaan olevan menossa naimisiin Dorastan pyhätön akolyytti Keirnan kanssa.

Keirna (EPH)
"Tulkaa, minä vien teidät Vyropen luokse." "Jumalattareni paljasti, että lapset ovat jossakin Harpyijakukkulalla."
Keirna on Dorastan pyhätön kylän akolyytti. Hän ei ole ulkonäöltään mikään kaunotar mutta topakka ja itsevarma nuori nainen, joka on tietoinen asemastaan tulevana seuraavana Dorastan papittarena. Keirna käytännössä johtaa kylää kaikissa tavallisissa askareissa ja pitää huoltaa vanhasta papittaresta. Keirnan on huhuttu olevan kiinnostunut päällikkö Renekotista, mutta sittemmin hänen sanotaan aikovan naimisiin Jarstan Ranonpojan kanssa.

Melkar Tuulinen taisteluvalmiudessa, piirtänyt Larppa
Melkar Tuulinen taisteluvalmiudessa
Piirtäjä Larppa
Melkar Tuulinen (pelaaja Larppa, ei enää mukana pelissä)
"Vannon kautta 7 Tuulen ja 9 pilven, Ukkosen, Salamoitten ja Sateen, että palvelen tätä klaania niin hyvin kuin voin ja kumarrun aurani päälle tämän klaanin hyväksi."
Melkar on Sartarista Riskimaahan saapunut uudisasukas. Hän on mitoiltaan keskikokoinen ja iältään lähellä neljääkymmentä, vaikka vaikuttakin aika nuorekkaalta. Melkarilla on yllään hieno tummansininen takki, tummat housut, sininen viitta selässään ja asevyö. Hänellä on myös komea vaaleanruskea parta, joka ulottuu rinnuksille asti, keskipitkät vaaleanruskeat hiukset ja tummanvihreät silmät. Melkar on työssä varsin topakka ja varsin hurskas orlanthi.

Reinier (pelaaja Kutupi, ei enää mukana pelissä)
"Pfft." "TÄMÄ ON KUTSUMUKSEMME!"
Reinier on Alinean mies, komea nuorimies. Hän on lyhythiuksinen, parrakas ja hiljaisenpuoleinen, joskaan hiljaisuus ei ole mitenkään negatiivisen kyräilevää. Reinier on melko mitäänsanomaton fyysiseltä olemukseltaan, ei lihava eikä laiha. Hän on ammatiltaan oluenpanija, kuten vaimonsakin.

Tupsukorva (EPH, ei enää mukana pelissä)
*sähinää* *kehräystä*
Tupsukorva on Zistin alynx, jonka Zist sai Yinkiniä palvovalta Asgrimiltä. Tupsukorva on pienen liskolaisen uskollinen seuraaja, vaikka välttääkin vettä. Tupsukorva rakastaa kalaa ja on jo muutaman kerran puolustanut isäntäänsä henkensä uhalla.

Zist (pelaaja GEAS, ei enää mukana pelissä)
"En ole lisssko." "Minun isssäntä teki minun tutuissstani kaikenlaisssta." "Hän oli oikein todella mahtava, viisssasss ja yssstävällinen dracolisssko."
Zist on liskolainen, jonka iho on vihertävänruskea, ja hänen silmänsä ovat ruskeat. Zist pukeutuu vain kalannahkapaitaan ja ruokovyöhön. Aseina ovat nuija, verkko ja linko, jotka roikkuvat vyöllä. Zistin oikea nimi on Zhiltzists. Hän ei syö muuta lihaa kuin kalanlihaa eikä myöskään kasveja eikä juo alkoholia. Sen sijaan Zist syö mielellään ötököitä. Luonteeltaan hän on jokseenkin herkästi loukkaantuva, etenkin liskoksi ja sammakoksi nimittelemisestä, ja hyvin utelias.

Riskimaan pääsivu