Meriwyrmin tanssi
RuneQuest-skenaario viidelle pelaajalle

Meriwyrmin tanssi on viiden pelaajan skenaario, joka toimii RuneQuestin kolmosversion säännöillä plus pienillä omilla lisäyksillä. Kyseessä on Tales on the Reaching Moon -lehden numerossa 17 oleva seikkailu Wet and Wild in Seapolis, vaikka pieniä muutoksia siihen verrattuna saattaa ollakin. Skenaarion lukeneiden tai pelanneiden ei suositella tulevan mukaan, jotteivät jutut olisi tiedossa jo etukäteen.
Peli sijoittuu Meripoliksen kaupunkiin, joka on keskikokoinen satamakaupunki Manirian eteläosassa Ihmeiden kaupungista suoraan etelään. Pelissä on valmiit pelihahmot ja he ovat lunarilaisia, joiden tehtävänä on saattaa Lunarin imperiumin lähettilästä eteläisillä barbaarimailla. Hahmot esitellään alla lyhyesti. Kutakin hahmoa kohti on sivun verran numerotietoja ja kuvausta, mutta pelaajat voivat täydentää hahmojen kuvauksia omalla mielikuvituksellaan peliä ennen ja sen aikana.
Meriwyrmin tanssi pelataan kokonaan Internet Relay Chatissa (IRC) kanavalla #meriwyrmintanssi ja sitä saa tulla katsomaan. Seuraava pelikerta on sunnuntaina 31.10.2004 kello 18.00.
Peli on nyt täynnä. Jos jostakin syystä joku pelissä mukana olevista keskeyttää, peliin saattaa päästä.

Pelihahmot
Clark Curius: Joukon johtaja, upseeri ja Yanafal Tarnilsin palvoja. Kyvykäs ja uskollinen upseeri, joka johtaa joukkoaan kokemuksella. Noin nelikymppinen iältään. Ei mikään suuri sankari tai taistelija, mutta kykenevä pitämään joukkoaan kurissa ja puhumaan sen puolesta.
Blasius Presentius: Joukon poliittinen upseeri ja Irrippi Ontorin palvoja. Hän on paikallisten tapojen asiantuntija ja johtajan neuvonantaja, jolta johtajan on kysyttävä neuvoa asioiden sivutessa Lunarin oppia tai imperiumin etua. Puolivälissä neljääkymmentä.
Lysandros: Selvästi darahappalaista syntyperää oleva sotilas, joka palvoo Seitsemää äitiä. Uskomattoman komea mies, jossa ei ole johtajan ominaisuuksia. Kohtalaisen kookas ja vahva ja arvattavasti porukan paras taistelija. Noin kolmekymppinen.
Berkut San-Eru: Darjiinilainen nuorukainen, joka palvoo Seitsemää äitiä. Naiivi ja hyväuskoinen, mutta tottelevainen. Aseistuksena sapeli, kilpi ja jousi, muttei selvästikään mikään veteraani niiden käsittelyssä. Vähän päälle kahdenkymmenen iältään.
Hullukuu: Salaperäinen ja ilmeisen kuuhullu Jakaleelin palvoja. Hän on porukan mukana maagisten voimiensa ansiosta, mutta saattaa tuntua, että hänestä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Käsky pitää hänet mukana tuli kuitenkin ylemmältä taholta. Ikä ja sukupuoli arvoituksia, koska hän kätkeytyy kaapunsa suojiin.

Meriwyrmin tanssi -pelin hahmojen varauslista

Pelihahmo Pelaaja
Clark Curius arawn
Blasius Presentius Kymppimies
Lysandros Partsa
Berkut San-Eru Jucaza
Hullukuu huray


Meriwyrmin tanssin pelinjohtajan sähköpostiosoite on matti.jarvinen@nysalor.net.
RuneQuest
Irkkipelit
Ohjeet
Säännöt
Ehilmin valo
Hullu Prax
Karhunkaato
Riskimaa
Tulen maa
Yövalon varjossa
Palaute
Vieraskirja