Sudenveren henkilöitä

Denek (EPH)
Valkotukkainen vanha mies, joka tarjosi pakenijoille piilopaikan maatilaltaan. Mukava ja avulias miekkonen, jonka pinna tosin lopulta paloi hölmöilyjen vuoksi.

Eskal (EPH)
Omituinen mies, joka asustaa pienessä mökissään kreivin kartanon vieressä ja kasvattaa koiria. Hän tuntuu olevan ihmisvihaaja ja rakastaa koiria enemmän kuin ihmisiä. Niinpä Eskal on jokseenkin töykeä ja lyhytsanainen, mutta näyttäisi hallitsevan henkien manaamisen. Eskal pitää yllään tavallisia vaatteita ja kantaa usein keihästä.

Kreivi Tanis I (EPH)
Daranmaan kreivi ja itsevaltias hallitsija. Kreivi on kookas mies, joka käyttää mielellään mustia mutta koruttomia vaatteita. Hänen kasvonsa ovat laihat ja ahavoituneet. Kreivillä on harmaat silmät ja lyhyeksi leikatut vaaleat hiukset. Hänet tunnetaan armottomana ja tinkimättömänä miehenä, mutta kreivi osaa myös arvostaa luotettavia ystäviään.

Lady Irea, omaa sukuaan Mendos (EPH)
Paroni Mendoksen kaunis tytär, josta tuli naimisiin mennessään Daranmaan kreivitär. Lady Irealla on violettiin vivahtavat silmät, korpinmustat hiukset ja todella kalpeat kasvot. Hän on luonteeltaan ystävällinen ja järkevä, mutta muistaa myös oman arvonsa.

RuneQuest
Irkkipelit
Ohjeet
Säännöt
Ehilmin valo
Hullu Prax
Karhunkaato
Riskimaa
Tulen maa
Yövalon varjossa
Palaute
Vieraskirja