Muita Daranmaan henkilöitä

Ayzabel (EPH)
Ruskeaihoinen nainen, jonka sir Ferant pelasti liekkien keskeltä paaluun sidottuna, joskin pahasti palaneena. Ayzabel jäi kuin ihmeen kautta henkiin, mutta hänen ihonsa ja hiuksensa paloivat kokonaan, mikä ei tee hänestä erityisen miellyttävää näkyä. Huulien palamisen vuoksi Ayzabelille puhuminen tuottaa tuskaa. Hän tuntuu olevan aika kova tikarin kanssa, josta ei näytä haluavan luopua. Suureksi osaksi arvoitus.

Bas (EPH)
Leijonansieluista kiinnostunut omituinen mies, joka pitää yllään leijonannahoista tehtyjä sivistyneitä vaatteita ja joka kantaa maagista keihästä. Bas tuntuu tuntevan Jumalan, mutta sanoo tulevansa jonkin Pyhän Basmolin seuraajien luota. Hän on aika vaitelias mies, mutta ilmeisen hyvä taistelija.

Filasimos Areilenior (pelaaja Kutupi, ei enää mukana pelissä)
Filasimos on vaeltelija, parrakas, hivenen resuinen, 35-vuotias ukkeli, joka viihdyttää mitä mainioimmin ihmisiä soitollaan ja laulullaan.

Sir Maelcum Ziondub (pelaaja Keethrax, ei enää mukana pelissä, oletettavasti kuollut)
Maelcum on tumma, lihaksikas mies, jolla on pitkät rastahiukset. Kasvoilla on ruhjeita ja kuivunutta verta ja hän näyttää nälkiintyneeltä. Nämä ovat seurausta siitä, että Maelcum lojui vankityrmässä, kunnes Daegam hänet sieltä vapautti.

Milina de Lucan, jonka piirtänyt daedra
Milina de Lucan
Piirtäjä daedra
Lady Milina de Lucan (pelaaja daedra, ei enää mukana pelissä)
Milina on Taranin tyrmäävänkaunis serkku, jolla on pitkät punaiset hiukset, viehkeä hymy ja lempeät syvän vihreät silmät. Milinalla on lemmikkihaukka, joka seuraa häntä. Milina naitettiin Daegamille, joka rakastui häneen palavasti. Milina lähti kuitenkin pois ja jätti aviomiehensä suremaan.

Nel (EPH)
Nel on mies, joka kannattaa uutta järjestystä ja on valmis kuolemaan marttyyrinä sen puolesta. Hänen suunnitelmissaan hallitsemiseen ottaisivat osaa kaikki yhteiskuntaluokat, ei vain aatelisto. Nelin ulkonäkö jäi hämärän peittoon, sillä hänet tavattiin pimeässä vankilassa. Luonteeltaan hän on kuitenkin fanaattinen ja ilmeisen pystyvät myös tappelemaan.

Phedrus Horicce (pelaaja Tupew)
Sir Phedrus Horicce on arkatilainen inkvisiittori, vanha valkopartainen mies, joka pitää yllään mustaa haarniskaa. Hän on omien sanojensa mukaan tullut puhdistamaan maata kaaoksesta.

Sir Swith Lujakäsi (EPH)
Viherlinnan ritareita ja pienen ja syrjäisen maa-alueen hallitsija. Sir Lujakäsi on perheellinen mies, jolla on vaimoa ja lapsia; tosin tyttärien nimiä kelpo ritari ei jaksa edes muistaa. Hän luonteeltaan hyvin itara, erityisesti ruoan suhteen, ja pitää kovaa kuria omilla maillaan. Taran pelasti sir Lujakäden tyttären irkkipelissä Karhunkaato ja myöhemmin sir Lujakäsi lupasi tyttärensä puolisoksi Taranille.

Tanertam (EPH)
Salaperäinen yksikätinen mies, joka ilmeisesti kuuluu Pyhän Humaktin veljeskuntaan. Hän pelasti Daegamin, Milinan, Filasimoksen ja Taranin vankilasta, mutta suivaantui Kudastiin. Tanertamilla tuntuu olevan kumma kyky ilmestyä paikalle odottamattomasti ja kadota myös sopivalla hetkellä.

Sir Taran Tulisilmä (pelaaja alun perin eXistenZ_, sitten EPH, ei enää mukana pelissä)
Taran on hiukan keskimittaista lyhyempi nuori ritari. Hänellä on olkapäille ulottuvat ruskeat hiukset, jotka on yleensä sidottu taakse. Taran ei näytä kovin lihaksikkaalta, mutta on silti vahva.

RuneQuest
Irkkipelit
Ohjeet
Säännöt
Ehilmin valo
Hullu Prax
Karhunkaato
Riskimaa
Tulen maa
Yövalon varjossa
Palaute
Vieraskirja