Yeta vie sinut keittiöönsä, ottaa kaapista pienen pussukan ja painaa seinässä olevaa nappia. Kuuluu hetken aikaa sihinää ja lasiaukosta pulpahtaa esiin lasillinen vettä. Yeta ottaa vielä toisenkin lasin. Sitten kaunis nainen ottaa pussista hyppysellisen punertavaa ja hehkuvaa ainetta ja pudottaa sen lasiin. Hän toistaa saman tempun ja ojentaa sitten toisen lasin sinulle.
- Kippis, Yeta kuiskaa silmät kiiluen ja lasiaan tuijottaen. Hän nuolaisee huuliaan ja juo kaiken kuuhuumeen yhteen menoon.
Itse päätät, ettet aio jäädä Yetaa huonommaksi ja kittaat huumeen myös yhdellä kertaa. Maku on viettelevän raikas ja se suorastaan hivelee kurkkuasi. Tunnet, kuinka kaikki huolesi katoavat ja sinut valtaa lämmin ja rento olo. Koko maailma tuntuu hymyilevän sinulle ja niin tekee myös Yeta.
- Mennään sohvalle nauttimaan, Yeta kuiskaa.
Seuraat häntä haparoivin askelin. Et ole vielä kovinkaan kokenut käyttäjä, joten olosi ei ole täysin varma. Istuudut Yetan viereen sohvalle ja nainen painaa kaukosäätimensä näppäintä.
Huone pimenee ja muuttuu avaruudeksi. Tiedät kyllä jossakin mielessäsi, että ohikiitävät planeetat ja tähdet ovat vain taitavia hologrammeja, mutta nautit täysin siemauksin matkasta läpi galaksien. Vaivut joitakin tunteja avaruutta katseltuasi rauhalliseen ja rentouttavaan uneen.

Heräät lopulta unestasi, vaikka et haluaisikaan.