Oven takaa paljastuu valaistu käytävä, jonka päästä kuuluu puhetta. Hiivit hiljaa käytävän päähän ja kurkistat avoimesta oviaukosta.
Päädyssä oleva huone on selvästi ollut ennen miehistön ruokailuhuoneena. Nyt sen pöydän ääressä istuu pehmustetuilla automaattituoleilla seitsemän ketunpäistä thyjiä. Pöydällä lojuu suuri määrä pistooleita ja kranaatteja, sekä elektronisia lukulaitteita.
- Minun mielestäni meidän tulee teloittaa heti valtaan päästyämme kaikki hengissä säilyneet vartiokaartilaiset, sanoo yksi thyjeistä juuri.
- En voi olla samaa mieltä, toinen vastustaa. Heistä voi olla vielä hyötyä, kun meidän täytyy karkottaa portista kaupunkiin päästämämme villit takaisin ulkopuolelle.
- Siihen tehtävään riittävät täysautomaattiset poliisit ja sotilaat, jotka ohjelmoidaan uudelleen, ensimmäinen thyji väittää.
- Meillä ei ole varaa ryhtyä riitelemään, kolmas thyji rauhoittelee kiihtyneitä kumppaneitaan. Jotta salaliittomme onnistuisi, meidän on toimittava yksissä tuumin. Tämän jälkeen meitä thyjejä ei enää halveksita!
Toiset myöntävät puheen viisaaksi. Yksi kysyy:
- Onko salamurhaajia varmasti riittävästi, jotta saamme kaupungin johdon hengiltä?
- Taatusti. Mutta paljon rahaa siihen kului. Murhaajat toimivat heti, kun portit on avattu ja johdon henkivartijat ovat liittyneet mukaan taisteluun villejä vastaan. He ovat jo käytännöllisesti katsoen kuolleita.
Et kuuntele enempää, vaan ajattelet kuulemaasi järkyttyneenä. Thyjien vallankaappaus! Sinun täytyy estää se!

Mitä teet?
Ryntäät huoneeseen ja ammut thyjejä.
Astut huoneeseen ase kädessä ja kehotat thyjejä antautumaan.
Lähdet takaisin ja avaat vasemmanpuoleisen oven.
Hiivit takaisin ja lähdet varoittamaan kaupungin johtoa.