Thyji yrittää rynnätä sinua kohti aivan ilmeisesti tappoaikeissa, mutta ammut hänet. Thyji lennähtää seinälle ja valahtaa alas pahasti murskautuneena. Tässä pyssyssä on tehoa, tuumit.
Lähdet takaisin Yetan luokse. Sammutat kaukosäätimestä hologrammin ja avaruus katoaa äkisti. Yeta herää vihaisena transsista ja huutaa harmista. Sinä rauhoittelet häntä ja viet hänet katsomaan vessaan ampumaasi thyjiä.
Yeta rauhoittuu ja kiittää sinua henkensä pelastamisesta. Hän arvelee, että joku hänen lukuisista vihamiehistään on päättänyt hoitaa asiat nopeasti ja tehokkaasti. Kannatte yhdessä melko kevyen thyjin jätekuiluun ja Yeta näppäilee siivouksen vessaansa. Sitten hän vie sinut keittiöön istumaan.
- Minulla olisi tänä iltana yksi pidempi keikka, Yeta selittää hieman pyörryksissä olevana sinulle. Tarvitsisin apua, koska avaruusmatka kestää useita päiviä, enkä jaksa edes virkkupillereillä moista matkaa. Siinä ei pitäisi olla juurikaan vaaroja. Jos tulet mukaan, lupaan sinulle neljänneksen voitosta ja vielä viikoksi kamaa. Sopiiko?
Tämä taitaa olla todella kannattava keikka. Suostut heti keikkaan äskeisen taistelusi innoittamana.