Oksennus pyrkii väkisin ylös kurkustasi ja tärvelet Yetan sohvan. Nainen itse ei huomaa mitään, vaan katselee utuisesti hymyillen hologrammiavaruutta. Olet kovin nolona ja pohdit, kuinka saisit sohvan puhtaaksi ennen kuin Yeta herää transsistaan.
Vielä sitä pohtiessasi huoneen ovi yllättäen aukeaa. Yeta ei huomaa sitä ollenkaan, mutta sinä käännähdät ovelle päin. Näet planeettojen valossa ovella seisovan thyjin, ketunpäisen olennon, jonka kädessä on ohut metallilanka. Tunnistat loistavalla asetietämykselläsi kerranlangaksi, salamurhaajien suosimaksi kuristusvehkeeksi ja ymmärrät, ettei kaikki ole kohdallaan.
Thyji syöksähtää sinua kohti, mutta olet hänelle liian nopea. Vetäiset aseesi ja ammut suoralta kädeltä hyökkäävää thyjiä. Säde lentää ilmassa ja iskee thyjin rinnan läpi. Hän kaatuu maahan verta vuotaen ja kuolee koristen.
Avaruus katoaa äkisti, ammunnan varoittamana. Systeemi ymmärtää, että on ongelmia. Yeta herää vihaisena transsista ja huutaa harmista. Sinä rauhoittelet häntä ja näytät ampumaasi thyjiä.
Yeta rauhoittuu ja kiittää sinua henkensä pelastamisesta. Hän arvelee, että joku hänen lukuisista vihamiehistään on päättänyt hoitaa asiat nopeasti ja tehokkaasti. Kannatte yhdessä melko kevyen thyjin jätekuiluun ja Yeta näppäilee siivouksen katseluhuoneeseen. Sitten hän vie sinut keittiöön istumaan.
- Minulla olisi tänä iltana yksi pidempi keikka, Yeta selittää hieman pyörryksissä olevana sinulle. Tarvitsisin apua, koska avaruusmatka kestää useita päiviä, enkä jaksa edes virkkupillereillä moista matkaa. Siinä ei pitäisi olla juurikaan vaaroja. Jos tulet mukaan, lupaan sinulle neljänneksen voitosta ja vielä viikoksi kamaa. Sopiiko?
Tämä taitaa olla kannattava keikka. Suostut heti keikkaan äskeisen taistelusi innoittamana.