Siristelet silmiäsi kolmen kuumottavan auringon valossa, jota vain ikuisesti leijuva saastepilvi hiukan pimentää. Vaikka mielesi tuntuu valaosalta, suussasi maistuu vieläkin eilisen viinan surkea maku. Sylkäiset räkäklimpin suustasi ja lähdet astelemaan kapeita ja ihmisten täyttämiä katuja pitkin. Pidät koko ajan ympäristöäsi valppaasti silmällä, kuten tapoihisi kuuluukin. Ihmisillä on kuitenkin omia puuhiaan, eikä kukaan Alakaupungin asukkaista halua sekaantua toisten asioihin.
Avaruusalusten romuttamo sijaitsee aivan Alakaupungin laidalla, valtavien muurien varjossa. Muurit suojaavat kaupunkia villien otusten hyökkäyksiltä. Niin pieni on raakojen villien ja sivistyksen raja. Olet kompastua muutamaan maassa lojuvaan epämääräiseen metallinkappaleeseen, joten suustasi pääsee rankka kirous. Potkaiset kappaleita ärtyneesti ja hyvä tuulesi alkaa varpaissa tuntuvan kivun vuoksi katoilla.
Astelet portista sisään. Sen yläpuolella on haalistunut kyltti, joka mainostaa ”Kalaksin Parasta Käytettyjen Avarusalusten Myymälää ja Käytetyn Romun Vastanotto pistettä”. Tuhahdat huvittuneesti kaverisi kirjoitusvirheitä pursuilevalle mainokselle, jonka osaat jo ulkoa. Se jaksaa silti yhäkin vain naurattaa.
Piha näyttää tyhjältä, eikä mistään kuulu ääniä. Kohautat olkapäitäsi. Ehkä kaverisi Varo on juuri lounaalla. Kumma silti, ettei ketään näy; onhan valvomaton romutarha loistava kohde katurosvoille.

Mitä teet?
Jäät pihalle odottelemaan kaveriasi ja vartioimaan samalla hänen liikeyritystään.
Lähdet astelemaan kohti romuttamon toimistorakennusta.
Lähdet tutkimaan laajaa romutarhaa, joka muodostaa todellisen labyrintin.